Caatz Woningstyling

Het adres voor het verkoopklaar maken van uw woning!

Caatz

Ik ben Carin Woudenberg en het bezig zijn met interieur is mijn passie.Om van alles op woongebied op de hoogte te blijven volg ik woonprogramma's op de tv en lees ik  de tijdschriften VT-wonen, Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Brocante Living. Ik vind het leuk om met een relatief klein budget een mooi resultaat neer te zetten. Daarin ligt voor mij ook de uitdaging.

Al meer dan 19 jaar ben ik werkzaam als parttime adviseuse/verkoopster van behang, raamdecoratie en gordijnen in een Decokay vestiging in Zeist. In deze geweldig leuke baan geef ik advies over het combineren van bijvoorbeeld gordijnen met behang en verfkleuren. Ik vind het een uitdaging de klant te verrassen met kleurcombinaties en zo een compleet plaatje te maken. Het geeft mij voldoening de klant blij en tevreden de winkel te zien verlaten.

Toch wilde ik naast mijn huidige baan mijn andere passie volgen.

Geen dure adviezen, maar de handen uit de mouwen steken en daadwerkelijk aan de slag gaan.

Dit is de reden dat ik

Caatz Woningstyling

heb opgericht.

Ik heb de opleiding verkoopstyling/vastgoedstyling gevolgd bij het erkende opleidingscentrum House of KIKI. Dit opleidingscentrum, opgericht door Kirsten Slager, is marktleider op het gebied van verkoop/vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL4 programma “Uitstel van Executie”. Stylisten van House of KIKI staan bekend om hun hands-on aanpak. Door deze praktische aanpak voor uw gehele woning, kan ik in 8 tot 12 uur uw woning een totaal andere aanblik geven. Mijn streven als vastgoedstylist is om met een relatief klein budget een zo groot mogelijk effect voor u te bereiken.

Als gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste ben ik aangesloten bij het CNVV: Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten. Dit is een landelijke netwerk met een keurmerk voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Dus bel of mail me voor een afspraak en we zorgen er samen voor dat uw woning eruit springt.

TOP