Caatz Woningstyling

Het adres voor het verkoopklaar maken van uw woning!

Verkoopstyling

Het is zover… u heeft besloten uw woning om welke reden dan ook te verkopen. En nu u dan éénmaal dat besluit genomen heeft, wilt u uw woning natuurlijk ook zo snel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs verkopen.

Natuurlijk wilt u zo min mogelijk investeren in uw te verkopen woning. Toch blijkt dat huizen die gestyled zijn sneller en tegen een betere prijs verkocht worden.

Wilt u het verschil maken als u uw woning gaat verkopen of staat uw woning al langer te koop dan u verwacht had? Dan is verkoopstyling de uitkomst!

Maak een goede eerste indruk!

Verkoopstyling heeft niets met smaak te maken, maar laat potentiële kopers beter de mogelijkheden van uw woning zien. Een breder publiek zal daardoor geïnteresseerd zijn in uw woning en met deze goede eerste indruk wordt de kans op  verkoop aanzienlijk vergroot. Kopers moeten namelijk in de eerste minuten het gevoel krijgen dat ze juist in uw woning willen wonen.

Met de hands-on aanpak van House of KIKI restyle ik uw woning zodanig dat de pluspunten van uw woning benadrukt worden. Hierbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubilair en accessoires. Tijdens het intakegesprek wordt In overleg met u en afhankelijk van uw budget bekeken of er nieuwe accessoires worden toegevoegd (deze blijven uw eigendom). Na de verkoopstyling valt meteen op dat er meer ruimte en licht in uw woning is gecreëerd. Géén dure adviezen, maar een directe re-styling van uw woning

U kunt beter vooraf een relatief klein bedrag investeren in verkoopstyling dan achteraf de vraagprijs moeten verlagen met € 5.000,00 tot € 10.000,00 .

TOP